Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Palvelumme yritysasiakkaille

Tarjoamme yritysasiakkaillemme tarpeen mukaan räätälöityjä tuholaistarkastus- ja torjuntasopimuksia. Oma maahantuonti takaa laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat.

Palvelemme mm. paperi-, elintarvike-, lääketeollisuuden ja kaupan alan yrityksiä, isännöintitoimistoja, taloyhtiöitä, yhdistyksiä, kiinteistöhuoltoyrityksiä sekä julkisen sektorin asiakkaita.


Yrityssopimuksiimme voidaan sisällyttää mm. seuraavat palvelut;

- Katselmukset ja konsultoinnit

- Säännölliset tarkastuskäynnit

- Hiirien ja rottien torjunnat tarkastusraportteineen

- Hyönteistorjunnat

- Lintutorjunnat

- UV-hyönteisansojen asennukset ja huolto

- Hyönteisraportoinnit


SOPIMUKSEMME RÄÄTÄLÖIDÄÄN AINA ASIAKKAAN TARPEEN MUKAAN.

Esim. suppea sopimus voi pitää sisällään neljästi vuodessa tehtävät tuholaistarkastus- ja torjunnat hiiriä ja rottia vastaan. Jo tällainen perussopimus antaa erittäin hyvän suojan jyrsijöiden aiheuttamia vahinkoja vastaan.

Laajempi sopimus voi taas sisältää esim. 6-12 kertaa vuodessa tapahtuvat tuholaistarkastus- ja torjuntakäynnit raportteineen niin hiirille ja rotille kuin hyönteisillekin. Laajempi sopimus antaa erittäin kattavan suojan kaikkia liiketoimintaanne haittaavia tuholaisia vastaan ja sisältää aina myös haittaeläintorjuntasuunnitelman laatimisen ja valvontakansion. Haittaeläintorjuntasuunnitelma on osa omavalvontasuunnitelmaa, jonka laatiminen ja toteuttaminen on jokaisen elintarvikealan yrityksen läkisääteinen velvollisuus.

Laaja toimialueemme kattaa koko Etelä-Suomen.

kilpailuta palveluntarjoajasi

Nyt on oikea aika tarkistaa ja kilpailuttaa yrityksen tuholaistorjuntasopimukset. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei maksa mitään, mutta voi tuoda yrityksellenne merkittävänkin säästön!

Voit pyytää tarjousta suoraan oheisella lomakkeella, tai ottaa yhteyttä ja sopia katselmusajan yrityksesi tarpeiden kartoittamiseksi.