Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

uv-hyönteisansat

Yksittäiset sisätiloihin eksyneet pörriäiset on helppo hoitaa mekaanisesti tai suihkuttamalla aerosolia ilmaan. Ennaltaehkäisyyn ja hyönteistilanteen hallintaan on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota.

UV-hyönteisansat toimivat tehokkaasti niin kotitalouksien, kuin ravintoloiden, maatilojen ja tehtaidenkin lentävien hyönteisten määrän hallinnassa. Mikäli tilaat laitteen suoraan verkkokaupastamme kiinnitä huomiota ominaisuuksiin, sillä malleja löytyy moniin eri tarkoituksiin. Opastamme mielellämme mallin valinnassa.

Varastostamme löytyy suoraan kattava valikoima erilaisia UV-ansoja hyönteisille. Toimitamme tilauksesta myös erikoisempia malleja, kuten roiskeenpitäviä malleja ulko- ja huoltotiloihin, sekä atex-luokiteltuja malleja räjähdysalttiisiin tiloihin. Teemme myös katselmuksia suurempiin kohteisiin oikeiden tuotteiden valitsemiseksi.

UV-hyönteisansat tulisi huoltaa säännöllisesti. Sähkövastusmallit puhdistetaan hyönteisten jäänteistä ja liimalevymalleihin vaihdetaan uudet liimalevyt n. 3kk välein. UV-lamput on hyvä vaihtaa kerran vuodessa, sillä yli vuoden käytössä ollut lamppu on menettänyt optimaalisen värähtelytaajuutensa, eikä enää houkuttele tehokkaasti hyönteisiä.

Tarjoamme myös UV-hyönteisansojen asennus- ja huoltosopimuksia, pyydä tarjous!

Liimalevyllä varustetut UV-hyönteisansamallit on kehitetty erityisesti tiloihin, joissa käsitellään elintarvikkeita. Ne ovat hygienisiä ja helppoja huoltaa.

Sähkövastumallit houkuttelevat hyönteiset jännitteellä varustettuun ansaverkkoon. Suositellaan tiloihin, joissa ei käsitellä elintarvikkeita.

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman UV-lamppuja ja liimalevyjä hyönteisansasi huoltamiseen, myös vanhempiin malleihin sopivia.